Modellerna


H1 hjälmen är lätt och bekväm. Den var först utformad som en snowboardhjälm som ett svar på behovet av en mycket lätt och bekväm hjälm som samtidigt är säker och pålitlig, speciellt i en sport där det är ett vanligt koncept att våga testa sina gränser. Godkänd CE EN 1077-Klass A. Hjälmen finns med avtagbart visir, för att ge maximal frihet.

H2 hjälmen är idealisk för alla snöälskare och för alla människor som vill testa sina gränser. H2-hjälmen som är handgjord i Italien har ett klipp som du kan använda för att fästa masken på hjälmen. Luftventilen som ligger i den övre delen av hjälmen ger balanserad och kontinuerlig ventilation för att ge maximal komfort. Detta är också möjligt genom att man använder andnings-och antiallergisk stoppning. Öronkuddarna är ventilerade tack vare luftflödet inuti hjälmen. Visiret är reptåligt.

H3 hjälmen är idealisk för alla snöälskare och för alla människor som vill testa sina gränser. H3 hjälmen är unik, innovativ och designad för dig som älskar detaljer… Dessa är de viktigaste egenskaperna hos HMR Helmets® hjälmarna, som passar perfekt för både skidåkare eller snowboardåkare som söker en originell och speciell produkt eller extremsportare som letar efter något mer klassiskt.